Stacaravan verzekeren

Uw stacaravan verzekeren? Dan kunt u veilig van uw vrije tijd genieten. Want ook als u even niet bij uw stacaravan bent is deze verzekerd voor schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, hagel of andere onverwachte invloeden. De ‘Sta Zeker en Veilig’ verzekering biedt daarnaast ook een professionele keuring voor uw stacaravan. Na deze grondige keuring krijgt u 15% korting op uw premie en geniet u zorgeloos van uw stacaravan, jaar in jaar uit.
Bereken uw premie »

Uw stacaravan compleet verzekeren

Uw stacaravan verzekeren bij ‘Sta Zeker en Veilig’ geeft een uitstekende dekking. Want onze stacaravanverzekering verzekert uiteenlopende schades zoals:

• Brand
• Vandalisme
• Inbraak
• Storm
• Hagel
• (Smelt-)Waterschade
• Constructie- en materiaalfouten

Ook biedt uw stacaravan verzekeren via ‘Sta Zeker en Veilig’ dekking voor uw inboedel en voor rechtsbijstand. Bijvoorbeeld bij geschillen over de schade, reparatie en het verhalen van deze kosten op de verantwoordelijke.

Professionele verzekering en keuring

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren en keuren van stacaravans en recreatiewoningen. Veel vertrouwen biedt vooral onze professionele keuring, welke om de drie jaar wordt uitgevoerd door onze deskundige vakman. Hij inspecteert uw stacaravan compleet en grondig op zeker veertig punten, waaronder gas en elektra. Deze keuring en de verzekering voldoen aan de normen van Recron.

Voordelig uw stacaravan verzekeren

Voor het keuren van uw stacaravan betaalt u slechts € 99,95. Deze keuring is drie jaar geldig. Tijdens deze periode krijgt u 15% korting op uw verzekeringspremie. Voordat deze periode van drie jaar verloopt krijgt u van ons een nieuwe uitnodiging voor het keuren van uw stacaravan. En wordt uw stacaravan opnieuw goedgekeurd ,dan is de 15% korting op de verzekeringspremie ook voor de komende periode van toepassing.

Meer weten?

Bereken hier direct uw premie! 
Bereken uw premie »

Ga Terug