Stacaravanverzekering

Met een goede stacaravanverzekering wordt het pas echt genieten. Want dan hoeft u zich ook buiten het seizoen geen zorgen meer te maken over de staat van uw stacaravan. Eventuele schade door vandalisme, hagel, onverwachte (weers)invloeden of brand zijn dan gewoon gedekt door de verzekering.
Bij ‘Sta Zeker en Veilig’ is ook een complete keuring van uw stacaravan inbegrepen, die zorgt voor 15% korting op uw premie.
Bereken uw premie »

De specialist voor uw stacaravanverzekering

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren en keuren van stacaravans en recreatiewoningen. U kunt rekenen op een betrouwbare keuring, die onze specialist om de drie jaar uitvoert. Hij loopt uw stacaravan professioneel na en keurt deze grondig en compleet op maar liefst veertig punten, inclusief uw gas en elektra. Deze stacaravankeuring voldoet aan de normen van Recron.

Wat dekt onze stacaravanverzekering?

Onze stacaravanverzekering voorziet in uiteenlopende situaties. Onze verzekering dekt onder meer de onderstaande schades:

• Brand
• Inbraak
• Storm
• Vandalisme
• Hagel
• (Smelt-)Waterschade
• Materiaal- en constructiefouten

Ook is dekking van uw inboedel mogelijk. Net als dekking voor rechtsbijstand bij het verhalen van schade en bij geschillen over geleden schade of noodzakelijke reparatie.

Hoe werkt onze stacaravanverzekering?

De prijs van de keuring van uw stacaravan bedraagt slechts € 89,95. Wij voeren de keuring uit, waarna het keuringscertificaat drie jaar geldig is. Gedurende deze tijd ontvangt u 15% korting op uw verzekeringspremie. Na drie jaar krijgt u een uitnodiging om uw stacaravan opnieuw te laten keuren. Wordt uw stacaravan opnieuw goedgekeurd voor de verzekering, dan blijft de korting op uw verzekeringspremie gelden.

Meer weten?

Bereken hier direct uw premie van onze stacaravanverzekering!

Bereken uw premie »

Ga Terug